Selecteer een pagina

Is het tijd om jouw werkschoenen te vervangen? Gaat jouw voorkeur bij deze aankoop uit naar online kopen of in een fysieke winkel? Webshops zijn niet meer weg te denken in onze samenleving. Toch zijn sommige mensen nog terughoudend met het online aanschaffen van werkschoenen. Lees hier over alle voordelen van het online aanschaffen van jouw werkoutfit!

Wat zijn de voordelen van online werkschoenen bestellen?

Er zijn veel redenen om online op zoek te gaan naar een nieuw paar S3 werk schoenen. Zo heb je online namelijk een veel breder aanbod dan in de winkels, van merken tot schoenmaten. Bovendien heb je keuze uit alle merken en kun je op zoek gaan naar de beste prijs.

 1. Alle maten beschikbaar
 2. Prijzen vergelijken
 3. Alle merken werkschoenen
 4. Online of telefonisch advies in de juiste keuze
 5. Reviews lezen over type schoenen
 6. Garantie op producten

Ook kun je online leuke acties tegenkomen die jouw keuze vergemakkelijken. Zo heeft dé Werkschoenenwinkel een actie dat je per bestelling een gratis paar stevige werksokken ontvangt!

werkschoenen s3

Filteren op specifieke kenmerken

Het kan zijn dat je op zoek ben naar één speciaal type werkschoen. Online kun je eenvoudig filteren op jouw gewenste kenmerken. Zoek bijvoorbeeld op de volgende kenmerken:

 • Type beroep
 • Waterdicht
 • Vereiste normering
 • Dames of heren
 • Hoog of laag model
 • Sportief, uniform of robuust
 • Kleur en maat
 • Antislip en/of antistatisch

Werk jij buiten of heb jij te maken met vochtige werkomstandigheden? Dan is het slim om waterdichte werkschoenen te nemen.

Doe jij vaak klussen met elektra? Zoek dan naar een werkschoen met ESD-normering. Deze normering staat voor een lage elektrische weerstand.

Moeten jouw werkschoenen puur functioneel zijn of wil je ook graag een mooie uitstraling? Je hebt werkschoenen met lompe uitstraling, maar je kunt ook gaan voor sportieve sneaker werkschoenen of nette schoenen met stijl.

Vrouwen of heren schoenen?

De meeste winkels hebben een groot aanbod heren werkschoenen. Goede vrouwen werkschoenen zijn soms lastiger te vinden. Online is het aanbod oneindig vergeleken met de fysieke winkels.

Kleine of juist grote schoenmaat?

Hoewel Nederlanders vaak grote voeten hebben, zijn werkschoenen in grote maten 47 t/m 50 vaak lastig te vinden. Gelukkig komt er online steeds meer antwoord op de groeiende vraag naar werkschoenen in grote maten. Hetzelfde geldt voor juist de kleine maten: online zijn de niet-standaard maten met gemak te vinden.