Selecteer een pagina

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor jouw woning? Neem eens een kijkje in de webshop van Pax Raamdecoratie! Deze raamdecoratie specialist hanteert stapelkorting, dus hoe meer je bestelt, des te hoger jouw korting. Ontdek het brede en vernieuwende assortiment, van duo rolgordijnen tot velours vouwgordijnen.

Gordijnen met korting, hoe werkt het?

Wil jij jouw hele huis voorzien van nieuwe gordijnen? Pax heeft hier zeer interessante kortingen voor. Helemaal als je meerdere gordijnen tegelijk wilt aanschaffen. De stapelkorting wordt automatisch verrekend in de winkelwagen en werkt als volgt:

  • 20% korting (één of 2x producten)
  • 25% korting (vanaf 3x producten)
  • 30% korting (vanaf 5x producten)

Welke raamdecoratie past bij jouw interieurstijl?

Ieder huis heeft een eigen interieurstijl. Zo heeft ook alle raamdecoratie een eigen karakter en stijl. Welk type raamdecoratie past jouw stijl? Wellicht helpen deze voorbeelden een handje:

  • Industrieel: brede houten jaloezieën op maat of brede aluminium jaloezieën op maat
  • Landelijk: gordijnen in lichte kleuren of gebruik natuurlijke materialen
  • Scandinavisch: bepaal zelf de lichtinval met duo rolgordijnen
  • Kleurrijk: kies een rolgordijn met prints of in een frisse kleur
  • Traditioneel en klassiek: ga voor rustieke vouwgordijnen
  • Modern of design: benadruk strakke vormen met elektrische rolgordijnen in donkere kleuren

Trends in raamdecoratie

De trends in het interieur veranderen elk seizoen weer. Welke rolgordijnen zijn op dit moment het meest populair? Doe eens inspiratie op internet. Je zult al snel zien wat dé trends van nu zijn in raamdecoratie. Denk aan duo-rolgordijnen, natuurlijke materialen als houten jaloezieën, smart home elektrische rolgordijnen ook de industriële hype komt terug in raamdecoratie. Bovendien zijn de kleuren van het moment okergeel en olijfgroen.

Niet boren? Smartfit plissé!

Heb je niet veel tijd en wil je graag snel het gordijn ophangen? Daar is het klik-en-klaar smartfit systeem voor op de markt gekomen. Zeer eenvoudig te monteren dankzij het klik-systeem. Heb jij al eens raambekleding bevestigd met slechts 1x klik? Zo heb je rolgordijn die je kunt monteren zonder boren, maar er zijn ook plisségordijnen zonder boren. Ideaal voor eenvoudige en snelle montage. Bovendien zorgt het frame/profiel voor luxe afwerking en maximale verduistering zonder kieren.